Спални и легла Хотелски легла/Основи

Табла 1 - Don Almohadon
Табла 1 - Don Almohadon
Табла 2 - Don Almohadon
Табла 2 - Don Almohadon
Табла 3 - Don Almohadon
Табла 3 - Don Almohadon
-5%
Френско легло Вики
Френско легло Вики
Основа Стандарт - текстил тип А
Основа Стандарт - текстил тип А
-5%
Хотелско легло Стандарт
Хотелско легло Стандарт
Основа Стандарт - текстил тип В
Основа Стандарт - текстил тип В
-5%
Хотелска основа Луксор
Хотелска основа Луксор
Основа Лукс твърда - текстил А
Основа Лукс твърда - текстил А
Основа Лукс твърда - текстил тип В
Основа Лукс твърда - текстил тип В
Твърда основа Oniks
Твърда основа Oniks
Основа Стандарт - мебелна дамаска
Основа Стандарт - мебелна дамаска
-7%
Основа Hard Base
Основа Hard Base
Основа Лукс мека - текстил А
Основа Лукс мека - текстил А
Основа Лукс твърда - мебелна дамаска
Основа Лукс твърда - мебелна дамаска
Основа Лукс мека - текстил В
Основа Лукс мека - текстил В
Основа Лукс мека - мебелна дамаска
Основа Лукс мека - мебелна дамаска
-8%
Хотелски комплект - 45 см
Хотелски комплект - 45 см
-8%
Хотелски комплект - 50 см
Хотелски комплект - 50 см
-8%
Хотелски комплект - 55 см
Хотелски комплект - 55 см
-10%
Хотелски комплект
Хотелски комплект
Тапициранa Базa Don Almohadon
Тапициранa Базa Don Almohadon
Тапицирани Бази с матрак Ergonomico
Тапицирани Бази с матрак Ergonomico
Тапицирани Бази с повдигане и матрак Ergonomico (без табла)
Тапицирани Бази с повдигане и матрак Ergonomico (без табла)
Тапицирани Бази с повдигане и матрак Ergonomico (с табла)
Тапицирани Бази с повдигане и матрак Ergonomico (с табла)